Barion Pixel

Single Blog Title

This is a single blog caption
1 aug

A padlóra nem lesz többé gondja

Az Epo-trend Kft. szakemberei immár több, mint tizenöt évnyi tapasztalattal a hátuk mögött a padlók igazi szakértőinek számítanak.

Ennek köszönhetően partnereink tökéletesen biztosak lehetnek abban, hogy az általunk kínált megoldások mindig hatékonyak, korszerűek és környezetkímélőek. Portfóliónk részét képezik a talaj megmunkálásához használt gépek, a betonozó eszközök, a design önterülő aljzatkiegyenlítő padlók, profilok és a padlócsiszolás is többek között.
Akik sokat dolgoznak padlókkal, azok tudják, hogy bár számos padlóképző anyag létezik, bármelyik is kerül a betonaljzatra, idővel problémák forrása lehet, amik orvoslása többnyire rendkívül költséges lehet.

Létezik azonban egy olyan megoldás, aminek köszönhetően a padlóval később semmilyen gond nem lesz, hiszen az aljzatbetonra nem kerül semmi.

A csiszolásnak és polírozásnak hála egy gyakorlatilag tökéletesen sima, egyöntetűen ragyogó felület jön létre, amely nem csupán funkcionális, de rendkívül esztétikus is.

A HTC Superfloor egy komplett csiszolási és polírozási eljárás, ami egyben a HTC Sweden AB világszabadalommal védett márkaneve. A HTC Superfloor leggyakrabban szerkezeti betont varázsol padlóvá, azonban használható olyan felületeken is, mint például önterülô cementbázisú padlók, terrazzo, márvány, gránit vagy parketta.

A HTC Superfloor egyik legnagyobb erőssége a könnyű takaríthatósága a tartóssága mellett.

Meg kell említeni még a betonpadlók színezhetôségét is. Manapság már van lehetôség betonszínezéssel teljesen egyedivé tenni a betonpadlókat. Geometriai vagy absztrakt alakzat, szín, virágminta, egyéb minták, színdimenzionálás, mind-mind rendelkezésre álló választási lehetôségek.