Barion Pixel

Kosaras emelő bérlés Keszthely környékén

18 ápr

Biztonságos munkavégzés a magasban

Kosaras emelő Keszthely környékén kizárólag az Ódor Klímától bérelhető, mióta a ZÉGÉP megszüntette hasonló szolgáltatását.

Egy kosaras emelő számos, magasban történő munka során pótolhatatlan, ilyen például magas fák lombkoronáinak, ágainak visszavágása, madárvédő felszerelése, ablakok külső tisztítása, közvilágítás kiépítése vagy különböző bádogos munkák. Kémények bontásakor és építésekor, csarnokok szerkezetszerelésekor, épületek homlokzatának szigetelésekor vagy festésekor is nagyon hasznos egy kosaras emelő, azonban ha egy ilyen gép nincs heti rendszerességgel használatban, a megvásárlásuk nem gazdaságos. A vételáruk még használtan is milliókra rúg, nem is beszélve a fenntartás és szervizelés költségeiről, ami szintén nem elhanyagolható.

Ha a bérlés mellett dönt, rendkívül fontos figyelembe venni, hogy milyen magasságban fog történni a munka, illetve a munkaterület adottságait.

Gépünk típusa Oil&Steel Octopussy 1412 Twin, ami 6.5 méteres oldalirányú kinyúlásra képes, és akár tizennégy méteres magasságba is elér, de természetesen nem egy időben. Mivel komoly magasságról van szó, nagyon fontos, hogy a gép kezelője megfelelő képesítéssel rendelkezzen, betartsa a munkavédelmi előírásokat, illetve használja a kötelező biztonsági felszereléseket.

Amennyiben igény van rá, az emelőkosár személyzettel is bérelhető. A kölcsönzési igényeket érkezési sorrendben tudjuk kielégíteni, ezért lényeges, hogy bérlési szándékát mielőbb jelezze felénk.

Gépünkről érdemes tudni, hogy a legtöbb, hasonló kategóriájú kosaras emelőnél jelentősen kisebb az önsúlya, és stabilitását nem ellensúlyoknak, hanem négy darab kitalpalásnak köszönheti. Ennek, illetve gumilánctalpainak köszönhetően könnyedén elboldogul nehéz, egyenetlen terepen is, továbbá beltéri használatra is ideális, mivel lánctalpaival nem tesz kárt a padlózatban. Meghajtása hibrid, ami azt jelenti, hogy robbanómotorja segítségével képes tempós haladásra, de feszültségről (230V AC), hosszabbítón keresztül is működik.
Magánszemélyek és cégek is igénybe vehetik szolgáltatásainkat.