Barion Pixel

Detektív rács mint biztos védelem

30 okt

Detektív rács mint biztos védelem

Mi a közös egy ékszerüzlet pultja, egy antikvárium kirakata és egy tízemeletes panelház nyolcadik emeleti erkélyében?

Megfelelő védelem nélkül mindhárom helyzetben ki vagyunk szolgáltatva az illetéktelen behatolásoknak, rablásnak. Egyszerű és kézenfekvő megoldás lehet a helyzet orvoslására a detektív rács. Bizonyára a kedves olvasó is látta már ezt az ügyes szerkezetet, ha mást nem a bevásárló plázák folyosóin. Ebédidőben a tulajdonos leereszti a rácsot, és az üzlethelység hozzáférhetetlen. A detektív rács egyszerűségében rejlik sokoldalú használhatósága.

Minimális karbantartással több évtizedig működik, ezen felül szerkezetéből adódóan fel- és letekerhető, valamint a rácsok anyaga akár saválló acélból is készülhet. Az alapszerkezet magját a 8mm-es köracél adja, amely galvanikusan horganyzott, ennek előnye, hogy a rácsok rendkívül ellenállóak a rozsdával szemben. A rácsszemek összeillesztésének rugalmasságából fakadóan sokoldalúbb, mint egy fix szerkezet.

A detektív rács áramszünet esetén kézzel is működtethető, valamint készül, kulcsos kapcsolóval, vagy rádiós vezérléssel is.

Megbízhatóságát a kiforrott, több mint 100 éves konstrukció szavatolja. A rácsok kézi, illetve elektromos működtetésű kivitelben is léteznek. A megrendelő kérésének megfelelően a tartót és a levezetőket, valamint a redőnyszekrényt lefestjük, így még esztétikusabb megjelenést nyújtanak.

Természetesen, a detektív rács, mint termék nem csak készen kapható. A rácsokat legyártjuk, felszereljük, s ugyanígy viszonteladókat is kiszolgálunk. A kínálati paletta egészen széles, a rácsok lehetnek fix kivitelűek ugyanúgy, mint kifelé nyíló, (pl. garázsajtó belső védelmére) vagy a hagyományos leereszthető kivitel üzletvédelemre. A mozgatható típusú detektív rács minden esetben lehet kézi vagy motoros működtetésű. Érdeklődését szeretettel várjuk debreceni, illetve budapesti bemutatótermünkben, valamint a telefonszámaink egyikén. (36209 452713, +361 3211176)