Barion Pixel

Egy utazás is nagy hatással lehet az otthonkra

szőnyeg outlet
20 jan

Egy utazás is nagy hatással lehet az otthonkra

Mindenki szeret utazni, mert ilyenkor nem csak pihenünk, és szép helyeket fedezünk fel, hanem megismerjük más országok kultúráját.

Természetesen előfordulhat, hogy annyira beleszeretünk egy kultúrába, hogy hazaérve az otthonunkba is szeretnénk becsempészni.

De szerencsére ez már nem is olyan nehéz, hiszen az interneten bármilyen kiegészítőt megtalálhatunk az otthonunkba. Sokszor egy szép szőnyeg a legtökéletesebb választás, mert azzal bármilyen hangulatot az otthonukba varázsolhatunk.

Így a kazah színes szőnyeg is biztosan tökéletes választás lesz a számunkra, mert így a nyaralásunk emlékei minden nap velünk lehetnek.

A perzsa szőnyeg új és modern fajtájú, Afganisztánban, városiak és falusiak által lakott területen, csomózott és szövött keverékből készült.

Speciális, egyedi hangulatot biztosít otthonunknak, változatos motívum- és színvilága miatt. Ezen gyapjú szőnyegek készítés és nyírás után négyszer mossák és természetes körülmények között, napon szárítják. Rendkívül színtartó szőnyegek. Sokan úgy gondolják, hogy minél tömörebb és vastagabb a keleti szőnyeg, annál jobb és tartósabb. Nyírás kérdése a vastagság. A tartósság a csomózás sűrűségének és az ezzel összefüggő anyagminőségnek az eredménye. Nyogodt, egzotikus hangulatott ad a nappali szőnyeg, hálószoba szőnyeg, előszoba szőnyeg is.

Ám ne gondoljuk azt, hogy csak egy ország jellegzetességét tehetjük be az otthonunkba, mert több stílust is keverhetünk, csak meg kell találnunk az összhangot. Így tényleg olyan érzésünk lesz minden nap, mintha a nyaralásunkat töltenénk, amitől sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, és minden nap feltöltődhetünk az otthonunkban.

A Carpetdepo szőnyeg outletben keleti-kézi csomózású gyapjú szőnyegek, perzsa szőnyegek, kilim szőnyegek, rongyszőnyegek széles választékát találja akár Outlet árakon.

Szőnyeg katalógusunkban megtalálja a szőnyeg készítő országok termékeit különböző színben, méretben és mintában.  Tekintse meg termékeinket szőnyegáruházunkban és rendeljen kényelmesen online!