Barion Pixel

Fogyj alvás közben a Nottevittel!

1 szept

Fogyj alvás közben a Nottevittel!

A pihentető alvás hiánya korunk egyik jellemző problémája. A stresszes életmód, a késői lefekvés, éjszakába nyúló telefonozás, televíziózás mind hozzájárulnak a rossz minőségű (és kevés) alváshoz.

A rossz alvás egy sor egészségügyi problémához vezethet, például növeli különféle betegségek kockázatát, de az elhízást is elősegíti.
A kevés vagy elégtelen minőségű alvás növeli az ételek iránt érzett sóvárgást, mert két, az étvágyat szabályozó hormon szintjének rendellenes változását eredményezi. Az egyik a ghrelin, amely az éhségérzet kiváltásáért felel, ezért „éhséghormonnak” is nevezik. A ghrelin összefügg a jutalmazó rendszerünkkel is, fokozza a táplálkozással együtt járó örömérzetet. A másik hormon a leptin, amely a zsíranyagcsere, az étvágy és a teltségérzet szabályozásában játszik szerepet.

A kialvatlanság a leptin szintjének csökkenéséhez és a ghrelin értékének növekedéséhez vezet. Ennek eredménye az állandó éhségérzet, sóvárgás, kontroll nélküli nassolás, vagyis sokkal több ételt veszünk magunkhoz, mint ami szükséges lenne. A keveset alvóknak, illetve rossz alvóknak az anyagcseréje is lassabb, ami szintén hozzájárul a súlynövekedéshez.

Ha szeretnél javítani az alvásod minőségén, közben pedig tenni a testsúlyod csökkenéséért is, a kettős hatású Nottevit Skinny Sleep a neked való. A kapszula alvás és fogyás segítő is egyben, hozzászokástól pedig nem kell tartanod. Célzott, természetes hatóanyagaival a Nottevit Skinny Sleep egyedülálló és hatékony megoldás mindkét problémára.
A macskagyökér, a komlótoboz és a golgotavirág kivonata egymás hatását erősítve segítenek a mindennapos stressz és feszültség oldásában, ezáltal az éjszakai pihentető alvásban. A zöld tea, a kamillavirág, az L-karnitin és a króm együttesen pedig az alvás közbeni zsírégetést serkentik, továbbá segítenek a vércukorszint normalizálásában.

A fogyás segítő Nottevit Skinny Sleeppel végre kipihentnek érezheted magad, miközben az optimális testsúlyod eléréséért is teszel.

A minőségi, természetes összetevők ereje egyetlen kicsiny kapszulában összpontosul, melyet rendszeresen szedhetsz – hozzászokás nélkül.