Barion Pixel

Gyarapítsd vagyonod a Four Generations Property segítségével!

28 aug

Gyarapítsd vagyonod a Four Generations Property segítségével!

Szívesen fektetnél a jövődbe? Olyan befektetést keresel, ami hosszútávra szól, jelentős hasznod származik belőle, mégis csupán minimális kockázattal jár?

Felejtsd el a piramisjátékokat, és a többi, hasonló kétes „üzletet”! A befektetési célú ingatlan vásárlása a vagyongyarapítás egyik remek módszere.
Legyen bármilyen vonzó is ingatlanba fektetni, köztudott, hogy jelentős tőke befektetését igényli, ami sokak számára jelent leküzdhetetlen akadályt. Számukra jelent tökéletes választást a Four Generations Property SE által kidolgozott konstrukció.

Cégünket 2012-ben alapítottuk, és azóta a magyar és nemzetközi ingatlanpiac elismert szereplőivé váltunk. Célunk, hogy évtizedes tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segítsük ügyfeleink befektetéseit.

Neked csupán az egyébként szükséges tőke 20%-át kell egy összegben kifizetned, amit követően máris 100%-os tulajdonjogod lesz az ingatlanban.

Ez azért lehetséges, mert konstrukciónk egy életjáradék szerződésen alapul, amelyet a befektetni kívánt ügyfelünk köt meg a kiválasztott ingatlan mostani, idős tulajdonosával. A 20% kifizetése után csupán a fix, havi életjáradékot kell fizetned, ezt ráadásul sem kamat, sem más költség nem terheli. Ennek köszönhetően a befektetésre szánt tőkéd 80%-a likvid marad, ami a befektetést még biztonságosabbá teszi.
Mindennek köszönhetően a hozam jelentős, tőzsdei befektetésekhez hasonló lesz, azonban annak minden kockázata nélkül. Sem az infláció, sem a gazdasági változások nem jelentenek valódi veszélyt a befektetésedre.

Cégünk a számodra ideális ingatlan megtalálásában is segítségedre lesz. Számos szempontot veszünk figyelembe, amik fontosak lehetnek a későbbi bérbe adáskor, illetve eladáskor. Természetesen lényeges az ingatlan elhelyezkedése; van-e a közelben nagyobb bolt, óvoda vagy iskola, és hogy milyen a környéken a közlekedés. Amennyiben egyetem is található a közelben, a lakás kiadása átlagon felül jövedelmezhet.

A szerződéskötés mellett cégünk az ügyvédi és földhivatali ügyintézés minden terhét leveszi vállaidról. Akár az ingatlan kezelését is ránk bízhatod, ebben az esetben minden ügyet intézünk, ami az ingatlannal kapcsolatos, továbbá a bérlőkkel is tartjuk a kapcsolatot.
Ha vagyongyarapítás a célod, bennünk társra találsz!