Barion Pixel

Válassza a Gázprojektet ha biztosra akar menni

6 ápr

Ha biztosra akar menni, válassza a Gázprojekt szolgáltatásait

Velünk biztosra mehet!

Gyakran halljuk, többek között ügyfeleinktől is, hogy egy munkával megbízott gázszerelő nem érkezik meg a megbeszélt időpontban, vagy akár teljesen eltűnik, a telefonhívásokat is ignorálva. Az is tény, hogy Magyarországon évek óta szakemberhiány tapasztalható, ezért rengeteg olyan szerelő is a piacon van, aki nem rendelkezik a szükséges szakértelemmel, tapasztalattal és elhivatottsággal.

Ha biztosra akar menni, Szentendre, Budakalász, Üröm, Leányfalu, Pilisvörösvár, Óbuda, Pomáz, Csobánka vagy Tahi területén válassza a Gázprojekt kft szolgáltatásait, amennyiben víz-, fűtés- vagy gázszerelőre van szüksége!

Hatalmas tapasztalattal rendelkezünk; az elmúlt két évtized során még sohasem találkoztunk olyan munkával, ami megoldhatatlan feladat elé állított volna minket. Számos esetben hívtak minket olyan esetekben, amikor más már feladta, vagy el sem vállalta az adott munkát, és büszkén állíthatom, hogy sohasem okoztunk csalódást.
Számunkra a szakmai becsület és a megbízhatóság alapvető értékek, amikhez mindig, minden körülmények között ragaszkodunk. Éppen ezért abban maradéktalanul biztos lehet, hogy munkatársaink mindig a megbeszélt időben érkeznek. Munkaterületünket tisztán tartjuk, így sohasem hagyunk magunk után felfordulást. Ha szerelés közben falsérülést okozunk, azt természetesen maradéktalanul kijavítjuk, vakolat szintig.

Amennyiben elérkezettnek látja kazánja cseréjét, számíthat teljes körű szolgáltatásunkra. A kazán csere ugyanis nem csupán a szerelés fizikai részéből áll, hiszen szükség van különböző engedélyek beszerzésére is. Először is, a területileg illetékes kéményseprő vállalat kér egy hő- és áramlástechnikai számítást a kémény átvételezéséhez. A szerelés fizikai folyamata általában 1-2 napon belül véget ér, de a kéményseprő ipari szakvéleményre 1-3 hetet kell várni. A gázkészülék cseréjét a területileg illetékes gázszolgáltató felé is le kell jelenteni. Mi természetesen mindenben segítünk, és kapcsolatainknak hála az ügyintézés is a lehető leggördülékenyebb lesz.
Bízzon meg Ön is szakértelmünkben!