Barion Pixel

Legyen szó fűtésről vagy hűtésről, a megoldás: Ódor Klíma!

windex klíma
14 okt

Legyen szó fűtésről vagy hűtésről, a megoldás: Ódor Klíma!

Annak köszönhetően, hogy cégünk, az Ódor Klíma szövetségre lépett az olasz Windex Grouppal, a Windex folyadékhűtők, hőleadók, fan-coilok és klímák egyedül tőlünk kaphatóak Magyarországon. Rendkívül magas minőségű, megbízható termékekről van szó, amik tapasztalataink szerint a szükséges karbantartás mellett hosszú ideig működnek tökéletesen.

Hőszivattyús technológiára épülő termékpalettánk az igények rendkívül széles körét képes kielégíteni; kínálunk készülékeket ipari, kereskedelmi és lakossági felhasználásra egyaránt.

Folyadékhűtős rendszereink leginkább irodák, közintézmények, panziók és hotelek számára jelentenek népszerű választást, de természetesen máshol is hatékonyan alkalmazhatóak. Otthoni felhasználásra jellemzően egy Syen, Daikin, Gree vagy Windex klíma az, amit a legtöbbször ajánlunk. A nyár, és az ezzel járó hőség elmúltával kevesen gondolnak légkondicionáló beszerzésére, pedig a mai, modern klímák már nem csak hűtenek, hanem a fűtésre is képesek. A klímával történő fűtés napjainkban már nem energiapazarló luxus, hiszen a takarékos, magas színvonalú készülékek használata még olcsóbb is, mint például a gázzal történő fűtés, ráadásul az elektromos energia felhasználása mindig tisztább, környezetbarátabb, mint a fosszilis üzemanyagok elégetése.

Az Ódor Klíma nem egyszerűen értékesíti a különböző termékeket; mi ennél sokkal többet nyújtunk.

Mindenekelőtt segítünk az Ön számára ideális készülék kiválasztásában, hiszen egy véletlenszerűen választott termék a legritkább esetben jelent megfelelő választást. Ehhez a legtöbbször szükséges a helyszín személyes felmérésére, hiszen minden épület más, és pontos árajánlatot is csak azt követően tudunk adni, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy munkánk hány embert igényel, milyen eszközökre lesz szükségünk és előreláthatólag meddig tart. Ez a felmérést természetesen teljesen ingyenes, és semmilyen későbbi kötelezettséggel nem jár. Munkatársaink mindig pontosan, a megbeszélt időben érkeznek, precízen dolgoznak, és nem hagynak maguk után felfordulást és felesleges rombolást.

Hűtési és a fűtési feladatok megoldása mellett a tevékenységi körünkbe tartozik a poros légcsatornák tisztítása, illetve légtechnikai rendszerek higiéniai felülvizsgálata különleges, elektromos működtetésű gépparkunk segítségével. Rátermett, szakképzett csapatunkban találhatóak többek között villanyszerelők, klímaszerelők, víz-gáz-fűtés szerelő, légtechnikai-épülethigiéniás szakember, épületgépész és napelem szerelő is.
Keszthely és Hévíz 50 kilométeres körzetében állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.