Barion Pixel

Minőségi önterülő aljzatkiegyenlítés valódi szakértőktől

10 nov

Minőségi önterülő aljzatkiegyenlítés valódi szakértőktől

Összességében elmondható, hogy a padlók mindenhol jelentős terhelésnek vannak kitéve, ami az ipari padlókra hatványozottan igaz, ahol mind a statikus, mind a dinamikus terhelés igen nagy, mivel gyakori, hogy többek között különböző szállítóeszközök és járművek mozgási energiái hatnak rájuk. Éppen ezért az önterülő aljzatkiegyenlítés kialakítása nem elhanyagolható.

Legyen szó bármilyen padlóról, cégünk, az Epo-trend Kft. garantáltan kínál magas színvonalú és korszerű megoldást.

Az aljzatkiegyenlítés az esztétikai szempontok mellett azért is fontos, mert meghatározza, hogy a burkolat milyen minőségben kerülhet a padlózatra. Ezen kívül tökéletes megoldást jelent az esetleges hibák elfedésére is.

A cégünk által forgalmazott, rendkívül népszerű Morfico ipari padlórendszereket az elképzelhető legszélesebb körű felhasználásra fejlesztették ki. A kopásállóság és a könnyű karbantarthatóság mellett a terhelésálló kialakítás is jellemzőjük. Az építkezésre az önterülő aljzatkiegyenlítő por formájában érkezik meg, és a helyszínen kell vízzel összekeverni. Ez a keverék különleges adalékokat és töltőanyagot is tartalmaz a gyorskötésű cement mellett. Ezt a bekevert anyagot maximum húsz percen belül szükséges felhasználni. Ezt követően egy-három napon belül megkezdődhet a felület csiszolása és polírozása is.

Széles kínálatunkban az önterülő aljzatkiegyenlítők mellett megtalálhatóak a betonozó eszközök, a talaj megmunkálásához használt gépek, és bizonyos gépeink cégek ki is kölcsönözhetik. Emellett a padlócsiszolás és technológiánk oktatása is portfóliónk részét képezi.