Barion Pixel

Modern fűtési megoldások az Ódor Klímától

3 máj

Modern fűtési megoldások az Ódor Klímától

A technológiai fejlődés sohasem áll meg egyetlen percre sem, és természetesen ezalól az épületgépészet sem kivétel.

Ennek köszönhető, hogy jelenleg a levegős hőszivattyú alkalmazása van elterjedőben már Magyarországon is.
Új ingatlan építésekor alapvető igény, hogy annak fűtési rendszere takarékos, modern, hatékony és kényelmesen használható legyen, tehát a hőszivattyú fűtés a tökéletes választás. T

ermészetesen egy régebbi ház elavult fűtési rendszere is kiváltható hőszivattyús fűtéssel. Rendkívül takarékos megoldásról van szó, tehát a költségek idővel könnyen megtérülhetnek, illetve fontos szempont, hogy emiatt megfelel a „zöld épületek” energiakövetelményeinek.

A hőszivattyú hatékonyságát a hőenergiával történő gazdálkodás biztosítja; működési elve szerint az alacsonyabb hőmérsékletű környezetből hőt von ki, és ezt a hőt a magasabb hőmérsékletű helyre juttatja.

Az Ódor Klíma immár több, mint egy évtizedes tapasztalattal vállalja a hőszivattyú fűtés kiépítését. A Gree, Panasonic, Zubadan és Daikin az általunk preferált márkák; tapasztalataink szerint az általuk gyártott termékek tartósak és kiváló minőségűek, legyen az klíma vagy hőszivattyú.
Keszthely és Hévíz ötven kilométeres körzetében állunk kedves ügyfeleink szolgálatára. Amennyiben küld nekünk egy ajánlatkérést, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd egyeztetjük az időpontját egy ingyenes helyszíni felmérésnek és tanácsadásnak. Átnézzük a terveket, illetve el is készítjük azokat szükség esetén. Ezt követően részletes ajánlatot küldünk, méghozzá írásban.

Ha megrendeli szolgáltatásunk, mi ismét hívjuk és egyeztetjük a beszerelés időpontját. Szerelőcsapatunk a megbeszélt időpontban érkezik, késedelem nélkül, és a lehető legmagasabb minőségben elvégzi a munkát. Az előcsövezést és a gépház kialakítását is tisztán és gyorsan elvégezzük.
Cégünk a legmodernebb, legjobb eszközökkel dolgozik, legnagyobb erősségünk mégis kollégáink rátermettsége és tapasztalata. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan képezzük magunkat, hogy minden esetben tökéletesen felkészültek lehessünk a jövő kihívásaira is. Tegyen minket próbára!