Barion Pixel

Single Blog Title

This is a single blog caption
17 máj

Ne bízza másra a költöztetést!

Amikor valaki egy másik országba költözik, az már nem „csupán” egy egyszerű lakhelyváltás, hanem bizonyos értelemben egy új élet kezdete is.

Rémálomszerű kezdete lehet ennek az új életnek, ha a csomagjai, vagy a szeretett bútorai nem érkeznek meg épségben új otthonába. Hogy ezt elkerülje, mindenképpen elhivatott és profi költöztetőkre van szüksége, nagy tapasztalattal a nemzetközi költöztetés területén. Mindig gyanús lehet, amikor egy költöztető cég közösségi médiás profiljain vagy a weboldalán nem találunk referenciákat és értékeléseket.

Ezzel szemben nekünk nincs titkolni valónk, viszont van mire büszkének lennünk; ezért weboldalunkon megtalálhatóak referenciáink és korábbi ügyfeleink értékelései is. Amennyiben minket választ, biztos lehet abban, hogy bármilyen probléma vagy fennakadás nélkül elköltöztetjük Európa bármelyik városába, vagy éppen hazaköltöztetjük onnan. Tapasztalataink szerint legtöbb ügyfelünk európai uniós, nyugat-európai országba költözik, azonban minden gond nélkül vállalunk fuvarokat Kelet-Európába is.

Érdemes tudni, hogy mi minden, ötszáz kilométernél hosszabb fuvart a nemzetközi költöztetés kategóriájába sorolunk abban az esetben is, ha közben egyetlen országhatárt sem lépünk át.

Ennek oka egyszerű: számunkra logisztikailag egy hosszú, belföldi út nem sokban különbözik egy valódi nemzetközi fuvartól.
A leggyakrabban családokat költöztetünk, de magánszemélyek mellett cégek is bátran kereshetnek minket, akár egy több száz fős iroda elköltöztetésével kapcsolatban is.