Barion Pixel

Profi költöztető cég vagyunk

28 okt

Profi költöztető cég vagyunk

Egy költözés nem csupán nagyon stresszes, hanem rengeteg munkával is jár, azonban a munka oroszlánrészét természetesen rábízhatod egy professzionális költöztető cégre.

Amennyiben a Bauer Teher szolgáltatását választod, bútoraid és csomagjaid nem csupán elszállítjuk, de mi is mozgatjuk és rakodjuk, neked tehát a kisujjad sem kell mozdítanod. Pusztán egy teherautót sofőrrel nem is ajánlunk, mivel a bútorok platón történő elhelyezése és szakszerű szállítása is tapasztalatot és szakértelmet igényel; ellenkező esetben könnyen megsérülhetnek ingóságaid.

Abban viszont biztos lehetsz, hogy sem szakértelemben, sem tapasztalatban nem szenvedünk hiányt. Immár több, mint három évtizede költöztetünk otthonokat és irodákat a legmagasabb színvonalon. Munkatársaink mindegyike képzett és tapasztalt, elhivatott és szorgalmas. Legyen szó akár felbecsülhetetlen értékű, antik bútorról, vagy épp egy kopottas, pecsétes fotelről, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legnagyobb gonddal mozgatjuk, és egy karcolás sem fog rajtuk esni.

Minket választva a költöztetés árak mindig alacsonyak és korrektek.

Nálunk nincsenek rejtett költségek vagy apróbetűs részek. Bár hétvégén is dolgozunk, hétvégi felárral sem kell számolnod. Ha a fuvar Budapest területén belüli, a költöztetés árak csupán az állandó alapdíjból és az óradíjból épülnek fel. Vidéki költöztetés esetén az óradíj mellett kilométerdíjjal kell számolni, azonban ebben az esetben nincs alapdíj.

Mivel profi költöztető cég vagyunk, akár a teljes csomagolás önálló elvégzését is ránk bízhatod. Még csak fizetned sem kell külön érte, hiszen a költözés óradíjában pakolunk is. Természetesen kérhetsz részleges csomagolást is, azonban ha önállóan csomagolnál, akkor is számíthatsz a segítségünkre, hiszen minden szükséges dobozt, fóliát és ragasztót kiszállítunk számodra a költözés előtt.

Egy profi költöztető cég elvégzi a bútorok szerelését is, mivel számos nagy és nehéz bútor szállítása kockázatos lehet a szétszerelésük nélkül.

Mindent csak akkora mértékben szerelünk szét, ami a biztonságos mozgatáshoz elengedhetetlen, illetve a bútorszerelés sem jár nálunk felárral.
Keress minket bátran, mi dolgozunk helyetted!