Barion Pixel

Remek játékok az egész családnak

28 jún

Remek játékok az egész családnak

Bár napjainkban a virtuális világ már az élet legtöbb területén jelen van, óriási tévedés lenne azt hinni, hogy lejárt a hagyományos játékok kora.

Az „igazi” játékok nem csupán remek mókát ígérnek, de a kisgyerekek segítségükkel szórakozás közben fejlődhetnek, tanulhatnak is, méghozzá számtalan, különböző területen.
A Játéktenger játék webáruház kínálatában már a legkisebbeknek is számtalan, csodaszép játékot találhatsz. Ilyenek például az interaktív bébiplüssök. Ezek között az egyik legnépszerűbb a Clementoni Baby Unikornis interaktív plüss, ami nem is csoda, hisz ez a világ legaranyosabb plüss unikornisa.

Az unikornis nem „csupán” nagyon aranyos, de segítségével a gyerekek felfedezhetik a számok és betűk világát, miközben remekül szórakoznak a számos hang- és fényeffekt jóvoltából. Játék közben a hallás, a vizuális érzékelés és a nyelvi készségek is fejlődnek. Játék webáruházunkból a világ talán leghíresebb zenélő plüsseit, a Baby Shark Cápa család tagjait is beszerezheted. Az általuk énekelt Baby Shark dalt minden gyerek szereti, ezt bizonyítják a milliárdos megtekintésű Youtube videók is.

Anya cápa, apa cápa és bébi cápa is ellenállhatatlan, puha anyagból készül.
A BrainBox társasjátékkal lehetséges játszva közelebb kerülni többek között olyan témákhoz, mint az országok, környezetismeret, állatok, angol nyelv, tudomány, világtörténelem, számok vagy foglalkozások. Régóta ismert tény, hogy minden gyerek az őt érdeklő téma segítségével tanul a leggyorsabban; választékunkban ezért bárki megtalálhatja a kedvenceit. A BrainBox társasjátékok szabálya egyszerű, de nagyszerű: a kihúzott kártyáról a lehető legtöbb információt kell megjegyezni tíz másodperc alatt, majd dobni kell a dobókockával, és megválaszolni a kidobott szám szerinti kérdésre.

Természetesen a legendás LEGO játékok sem maradhatnak ki Játéktenger játék webáruház választékából, hiszen ezek nem csak a gyerekek, de számtalan felnőtt kedvencei is. A LEGO sikere nem a véletlennek köszönhető, hiszen kevés más játék fejleszti ekkora mértékben a kreativitást; az építőkockák lehetőségeinek csak a fantázia szabhat határt.
Nézz be te is Játéktenger játék webáruházunkba, ahol a legjobb játékok tárházából válogathatsz, ráadásul folyton változó leértékelésekkel várunk.