Foglald le következő nyaralásod mielőbb

27 Júl

Foglald le következő nyaralásod mielőbb

Soha nincs elég korán lefoglalni álmaid utazását, különösen akkor, ha az megéri. És amennyiben az Inviát választod, garantáltan jól jársz!

A közel két évtizede alapított Invia Magyarország egyik legnagyobb online utazási irodája; a feltüntetett áraink garantáltan valósak, mivel közvetítési szolgáltatásunkért nem számolunk fel semmilyen olyan díjat, mint például ügyintézési vagy foglalási díj. További érvek mellettünk, hogy áraink rendkívül kedvezőek, emellett nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz velünk, mivel nem kell utazási irodák weboldalainak tucatjait felkeresned, és végigböngészned, mivel nálunk a lehető legnagyobb választékot találod, méghozzá mindent egy helyen.

A first minute ajánlatok lefoglalása az invia.hu-n további kedvezményekkel jár.

A számottevő árengedmények miatt igazán nem érdemes az utolsó pillanatig várni. First minute utazásainkat az utazás szervezőjével azonos feltételekkel kínáljuk, így természetesen minden kedvezmény és akció érvényesíthető.

Az Invia ügyfélközpont mellett akármelyik K&H, OTP vagy MKB bankfiókban is fizethetsz készpénzzel, de természetesen a jelentősen kényelmesebb banki átutalás is elérhető opció.

Weboldalunkon a first minute utak természetesen mindig aktuálisak, és folyamatosan frissítjük a listát. Rendkívül széles kínálatunk könnyedén áttekinthető, emellett áraink minden nehézség nélkül összehasonlíthatóak.
Számunkra igen fontos a teljes körű tájékoztatás és a korrekt ügyintézés is, ezért széleskörű információs adatbázissal várunk, illetve szakképzett és tapasztalt ügyintézőink mindenben segítségedre lesznek. A legnépszerűbb célpontok first minute utazásokra Bali, Srí Lanka, Seychelle-szigetek és Maurítius számít, azonban számtalan másik gyönyörű országba is kínálunk utazásokat.

A weboldalunkon található, különböző szűrők még inkább megkönnyítik a számodra ideális ajánlat kiválasztását.
Cégünk szakmai hírneve, sokéves tapasztalata és a sok ezer elégedett ügyfél garancia arra, hogy minket választva a lehető legjobb feltételekkel nyaralhatsz.