Barion Pixel

Klímaszerelés, karbantartás Hévíz környékén

klíma karbantartás
17 febr

Ha klímaszerelés Hévíz környékén, akkor Ódor Klíma!

A klímaváltozás sajnos nem csupán a híradásokból köszön vissza az egyre gyakoribb árvizek, szárazságok és tornádók személyében, de mi is tapasztalhatjuk, hogy az évszakok eddigi rendje évek óta felborulóban van; a telek szokatlanul enyhék a korábbiakhoz képest, a nyarak viszont hosszabbak és forróbbak.

A gyakori hőségrohamok idején nehézzé válik a pihenés és a koncentrálás is, emiatt egyre többen döntenek úgy, hogy ideje beszerezni egy légkondicionálót.

Ma ez már nem számít luxusnak, mivel a klímák ára az elmúlt években jóval alacsonyabb, mint korábban, illetve a modern légkondicionálók használata már a villanyszámlán is alig látszik meg. A split klímák a leginkább elterjedtek, amelyeknél van egy beltéri és egy külön kültéri egység. A kültéri egységben található a kompresszor, ami a készülék leghangosabb része, emiatt a lakás belseje nem lesz miattuk zajos, de a működéskor felszabaduló hő sem a lakásba jut.

Légkondicionálók ma már könnyedén beszerezhetőek az internetről vagy a bevásárlóközpontokból is akár, azonban minden háztartásba másik típus az ideális, ezért mindenképpen érdemes professzionális segítséget igénybe venni. Ha klímaszerelés Hévíz környéke, akkor Ódor Klíma!

Az Ódor Klíma több, mint húsz év tapasztalattal rendelkezik, ezért klíma ügyében a legjobb, amit tehet, hogy hozzánk fordul.

Amint ajánlatot kér tőlünk, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd időpont egyeztetését követően kiszállunk, amit ingyenes felmérés, illetve tanácsadás követ.

Részletes árajánlatunkat írásban küldjük el, ami sohasem magasabb, mint az árukereső által kínált netes ár.

Az elhanyagolt légkondicionáló gazdaságtalan, mivel idővel megnő az áramfelvétele, és egészségtelen is a benne megtelepedő vírusok és gombák miatt, ezért a rendszeres szervizelés mindenképpen ajánlott. A klíma karbantartás Hévíz és Keszthely körzetében szintén az Ódor Klíma szakterülete.
Minőségi munkánkat nem csupán évtizedes tapasztalatunk, hanem az általunk kínált öt éves garancia is szavatolja. Forduljon hozzánk bizalommal!