Barion Pixel

Takarítógép bérlés Budapesten

15 jan

Ragyogó tisztaság erőlködés nélkül

Már igazán elege van a kanapéján éktelenkedő folttól, amit hiába próbál dörzsöléssel eltűntetni?

Ráadásul érdemes tudni, hogy az erős dörzsölés nagyon könnyen károsíthatja a bútorok felületét. Sokan esküsznek a már nagyszüleink által is használt, régi házi praktikákra. Ilyen például, hogy az ecet vagy a szódabikarbóna kihozza a kávéfoltot, vagy hogy forralt tej segítségével ki lehet dörzsölni a vörösborfoltot. Azonban ha nincs kedve ilyesmivel vesződni, vagy egyszerűen csak nem hozzák a kívánt eredményt, menjen biztosra!

Egy professzionális takarítógép megszabadít még a legmakacsabb, beszáradt foltoktól is.

Egy ilyen, minőségi eszköz azonban sajnos nem olcsó mulatság, hiszen a vételára még használtan is százezres tétel. Szerencsére ma már nem muszáj megvenni, hiszen anélkül is elérhető bárki számára. A takarítógép kölcsönzés kényelmes és egyszerű megoldás, amivel nem csupán a magas vételárat spórolja meg, de a szervizeléssel, és az esetleges javításokkal sem kell törődnie.

A kárpittisztítógép bérlés azért is a lehető leginkább logikus választás, mivel még a legpedánsabb otthonokban sem tartanak nagytakarítást napi rendszerességgel. A Takarítógép Rent Budapest jóvoltából a takarítógép kölcsönzés a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb. Miután felvette velünk a kapcsolatot, munkatársaink elviszik az eszközt otthonába, beüzemelik, tájékoztatnak szakszerű használatáról, majd érte is mennek. Nálunk ráadásul nincs sem kaució, sem házhozszállítási díj.

És hogy a mi gépeink mitől különlegesek? Magas minőségű, német Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gépekről van szó, amik textiltisztító fejjel és a padlófejjel is rendelkeznek, emiatt ideálisak mind kicsi, mind közepes felületek hatékony tisztítására.

Meleg, tisztítószeres vizet fecskendez a szőnyegek, kárpitok mélyét tisztítva, aminek köszönhetően nem csupán a foltokat tünteti el, de a szövetek mélyén élő poratkákat is. Ezekről a poratkákról tudni kell, hogy bár gyakorlatilag láthatatlanok, képesek számos gondot okozni, mivel ők a porallergia okozói. A hajlékony szívóél miatt még a zsúfolt helyiségek is könnyedén takaríthatóak. A takarítógép használata után a szőnyegek száradása is sokkal gyorsabb; mindössze pár óra. Ennek oka az erős szívófej, ami az elhasznált, piszkos vizet összegyűjti a gépben, egy külön tartályban.
Hívjon minket hétköznap, vagy akár hétvégén is!